Telexia Årets Unga Företagare i Västmanland!

Vi är otroligt stolta och glada att meddela att Johan Bergström och Martin Holmer på Telexia AB har vunnit priset som Årets Unga Företagare i Västmanland! 🎉 Priset delades ut av landshövdingen Johan Sterte och ordförande i Företagarna Bengt Gustavsson.

Vi är också glada att meddela att vi nu kommer att tävla för hela Sverige i oktober i Blå Hallen i Stockholm. Vi ser fram emot att representera Västmanland på nationell nivå! 🇸🇪

Motivering: ”Ett nytänkande företag med enorm tillväxt! Öppnat 7 kontor på 3 år. De utgår från deras kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang skräddarsyr de helhetslösningar.”

Martin Holmer säger: ”Vi är oerhört tacksamma för denna utmärkelse. Det är ett erkännande av vårt hårda arbete och vår dedikation till att alltid sätta kunden i fokus. Tack till alla våra fantastiska medarbetare och kunder som har gjort denna resa möjlig. Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!”

Detta är bara början, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er, våra fantastiska kunder och partners. Tack för ert stöd och förtroende!