IT-tjänster

En bra IT-miljö med tillhörande support är idag en förutsättning för att möta vardagens utmaningar. 

Om du anlitar en IT-leverantör kan du och dina kollegor fokusera på det ni är bäst på och slippa allt krångel.

Ett Brett Utbud av Tjänster för Alla Dina Affärsbehov

Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster för att stödja och optimera din verksamhet. Från avancerade telefoni- och växellösningar, leverans av högkvalitativa skrivare, och IT-support, till skapande av effektiva hemsidor och SEO-marknadsföring, täcker vi alla aspekter av dina affärsbehov. Vårt dedikerade team arbetar nära dig för att leverera skräddarsydda lösningar som främjar tillväxt och framgång.

Ta bort all manuell hantering av bilarnas körjournal och spara tid som kan användas produktivt istället.
Telexia erbjuder en elektronisk körjournal som dokumenterar alla körningar automatiskt via GPS och GSM så att varken företag eller anställda riskeras att upptaxeras i efterhand.

All data som Skatteverket behöver vid en eventuell revision loggas automatiskt.

Vi samarbetar med alla stora ledande operatörer, vilket säkerställer pålitlig och säker kommunikation med hög tillgänglighet. Detta partnerskap ger oss möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som kan anpassas efter specifika behov, vilket ger företagen flexibilitet och full kontroll över sina kommunikationsverktyg.

   

Vårt arbetsordersystem är en integrerad plattform som effektiviserar och centraliserar hanteringen av arbetsuppgifter inom företaget. Systemet möjliggör spårning av uppgifter från skapande till slutförande, vilket säkerställer transparens och effektivitet i arbetsflöden. Användare kan skapa, tilldela och uppdatera arbetsorder samt få realtidsuppdateringar om status. Systemet stödjer även dokumentation och kommunikation mellan teammedlemmar, vilket underlättar samarbete och minimerar fel. Sammanfattningsvis förbättrar vårt arbetsordersystem produktiviteten och kvaliteten i arbetsprocesserna genom bättre organisation och uppföljning.

Vi levererar ett brett utbud av skrivare som uppfyller behoven hos både små och stora företag. Våra produkter inkluderar allt från kompakta skrivbordsskrivare till avancerade multifunktionsskrivare som kombinerar utskrift, skanning, kopiering och fax. Vi erbjuder pålitliga och högkvalitativa skrivarlösningar från ledande tillverkare, vilket säkerställer utmärkt prestanda och hållbarhet. Vårt team ger även support och underhållstjänster för att säkerställa optimal drift och minimera avbrott i verksamheten.

 

Vi erbjuder omfattande IT-support för att säkerställa att din teknik fungerar smidigt och effektivt. Vårt erfarna supportteam hjälper med allt från felsökning och reparationer till installation och underhåll av programvara och hårdvara. Vi tillhandahåller både fjärrsupport och på plats-service, anpassade efter dina specifika behov. Genom att erbjuda snabb och pålitlig support hjälper vi ditt företag att minimera driftstopp och maximera produktiviteten.

Vi hjälper företag att skapa och optimera sina hemsidor för att maximera synlighet och driva trafik. Våra tjänster inkluderar webbdesign, utveckling och kontinuerlig underhåll, samt SEO-marknadsföring för att förbättra sökmotorrankningar. Genom att använda de senaste teknikerna och bästa praxis inom SEO, säkerställer vi att din hemsida når rätt målgrupp och genererar affärstillväxt. Vårt team arbetar nära dig för att skräddarsy lösningar som passar dina specifika behov och mål.

Våra partners

Kontakta oss redan idag!

Sundsvall

Stockholm

Västerås

Örebro

Göteborg

Uddevalla

Luleå