Händer hos Telexia

Telexia blir ny Guldpartner till Västerås IK

Martin Holmer, Telexia:– Vi har varit partner till VIK i lite mindre skala ett par år, men nu känner vi att vi har möjlighet och viljan att växla upp stort. Vi har sett vad partnerskap med idrottsklubbar ger oss som företag och vi brinner för att stötta de elitklubbar med stort publikt intresse vi har här i Västerås. Personligen har jag varit gulsvart sen jag var liten och är stolt och glad över att kunna vara en del av resan mot SHL. Jens Brandberg, VIK:– Telexia har gjort en snabb och imponerande resa sen starten 2020 och finns i dag i åtta städer runt om i landet. De har rötterna här i Västerås och brinner för att staden ska ha sina största publiklag i den absoluta eliten. Vi är mycket glada över att Telexia nu blir Guldpartner till Västerås IK.

LÄS MER »

Telexia Årets Unga Företagare i Västmanland!

Vi är otroligt stolta och glada att meddela att Johan Bergström och Martin Holmer på Telexia AB har vunnit priset som Årets Unga Företagare i Västmanland! 🎉 Priset delades ut av landshövdingen Johan Sterte och ordförande i Företagarna Bengt Gustavsson. Vi är också glada att meddela att vi nu kommer att tävla för hela Sverige i oktober i Blå Hallen i Stockholm. Vi ser fram emot att representera Västmanland på nationell nivå! 🇸🇪 Motivering: ”Ett nytänkande företag med enorm tillväxt! Öppnat 7 kontor på 3 år. De utgår från deras kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang skräddarsyr de helhetslösningar.” Martin Holmer säger: ”Vi är oerhört tacksamma för denna utmärkelse. Det är ett erkännande av vårt hårda arbete och vår dedikation till att alltid sätta kunden i fokus. Tack till alla våra fantastiska medarbetare och kunder som har gjort denna resa möjlig. Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!” Detta är bara början, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er, våra fantastiska kunder och partners. Tack för ert stöd och förtroende!

LÄS MER »

Telexia ny officiell partner till VSK Fotboll! 

Telexia och VSK Fotboll har ingått i ett långsiktigt samarbete.  ”Vi är genuint glada att ett så ungt & framgångsrikt företag som Telexia tror på vår plan för de närmaste åren och går in som en officiell partner.” ”Telexia har valt att ingå ett större samarbetsavtal med VSK Fotboll då vi tycker att klubben har påbörjat en spännande resa som vi gärna vill vara med på!”

LÄS MER »

Hitta ditt kontor

Sundsvall

Stockholm

Västerås

Örebro

Göteborg

Uddevalla

Luleå

Kontakta oss redan idag!